نظرسنجی برگزاری دوره آموزش پردازش تصاویر نجومی

شرکت کاوشگران مسیر آسمان توس با همکاری انجمن نجوم مشهد در نظر دارند دوره‌های آموزش کار با نرم‌افزار فوتوشاپ به منظور ویرایش عکس‌های نجومی را برگزار نمایند. تاریخ برگزاری دوره یک روزه (در صورت تایید)، جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ خواهد بود و تاریخ و زمان دوره چند روزه (در صورت تایید) متعاقبا اعلام خواهد شد. در صورت تمایل به شرکت در یکی از این دوره‌ها، لطفا با تکمیل فرم نظرسنجی زیر پیشنهاد خود را اعلام فرمایید:

نام (الزامی):

نام خانوادگی (الزامی):

شماره تلفن همراه (الزامی):

لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید (الزامی):
 با دوره یک روزه آموزش مقدماتی فوتوشاپ و پردازش تصاویر نجومی موافقم (تاریخ برگزاری: جمعه 29 اردیبهشت 1402)---- با دوره چند روزه آموزش کامل فوتوشاپ و پردازش حرفه‌ای تصاویر نجومی موافقم

اطلاعیه فروش ویژه اقساطی و محدود تلسکوپ

با هماهنگی‌های انجام شده با شرکت کاوشگران مسیر آسمان توس، امکان خرید و  واگذاری اقساطی تلسکوپ فراهم گردیده است. با توجه به تعداد محدود تلسکوپ در این مرحله و افزایش قیمت قابل ملاحظه در آینده نزدیک، از علاقمندان دعوت می‌شود نسبت به خرید مورد نظر خود در اسرع وقت اقدام فرمایند. اولویت واگذاری بر مبنای زمان قطعی کردن خرید می‌باشد. شایان ذکر است به خریداران محترم بسته هدیه‌ شامل موارد زیر تقدیم خواهد شد:
–  برگزاری جلسه آموزشی-کارگاهی استفاده از تلسکوپ
–  کتاب نجوم به زبان ساده
–  نقشه آسمان شب
–  تخفیف تا سقف ۲۰ درصد در استفاده از دوره‌های آموزشی یا تور رصدی (درصد نهایی تخفیف بر مبنای مبلغ سقف خرید تعیین می‌شود و خریدار محترم با انتخاب خود در یکی از دوره‌های آموزشی یا تور رصدی که در آینده توسط شرکت مذکور برگزار خواهد شد، از این هدیه استفاده خواهد نمود).

شرایط واگذاری:
۱-  پرداخت یک سوم مبلغ کل محصول در هنگام عقد قرارداد خرید.
۲-  ارائه چک‌های معتبر (صیادی) سه تا شش ماهه (بسته به میزان خرید)

شرایط اقساط:
– برای خرید زیر ۱۰ میلیون تومان : بازپرداخت ۳ ماهه
– برای خرید بیشتر از ۱۰ میلیون تومان: بازپرداخت ۶ ماهه

قیمت و مشخصات کالاهای قابل انتخاب:
۱-  تلسکوپ ۶۰ میلیمتری شکستی اسکای واچر مدل ۶۰۷۰۰ AZ2 – مبلغ ۶٫۴۷۰٫۰۰۰ تومان
۲-  تلسکوپ ۸۰ میلی متری شکستی نایت اسکای – مبلغ ۱۰٫۶۳۰٫۰۰۰ تومان
۳-  تلسکوپ بازتابی ۱۳۰ میلیمتری سلسترون مدل ASTROMASTER 130EQ – مبلغ ۲۳٫۲۵۰٫۰۰۰ تومان
نکته: لازم بذکر است در صورت خرید نقدی ۱۰ درصد از مبالغ فوق کسر خواهد شد.

مهلت استفاده از جشنواره فروش:
پایان روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۵۱۵۶۳۹۴۲  تماس حاصل نمایید و جهت خرید تجهیزات نام و نام خانوادگی و تلسکوپ مورد نظر خود را به همین شماره پیامک فرمایید.

post

وضعیت رؤیت‌پذیری هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۴۳ ه.ق

مقارنه ماه و خورشید در تاریخ جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۴ به وقت رسمی جمهوری اسلامی ایران رخ می‌دهد. با توجه به نقشه‌های رؤیت‌پذیری در تاریخ جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ (۱ آوریل ۲۰۲۲ میلادی و ۲۹ شعبان ۱۴۴۳ ه.ق) و شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ (۲ آوریل ۲۰۲۲ میلادی و ۳۰ شعبان ۱۴۴۳ ه.ق)، هلال در شامگاه جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ قابل مشاهده نیست اما در شامگاه شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ به راحتی با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است. بنابراین آغاز ماه مبارک رمضان، برطبق تقویم رسمی کشور، یکشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ خواهد بود.

Graphics produced by IDL

Graphics produced by IDL

راهنمای نقشه‌ها:

<4D6963726F736F667420576F7264202D20D1C7E5E4E3C7ED20E4DED4E520E5C

post

بزرگ ‌ترین شراره خورشیدی از سال ۲۰۱۷ تا کنون

sq

 آیا ستاره ما، خورشید بیدار شده است ؟
هنوز برای گفتن این‌که آیا ما در  چرخه خورشیدی ۲۵ هستیم یا نه خیلی زود است.
امروز ۲۹ مه ستاره ما خورشید از ماه  اکتبر ۲۰۱۷ تاکنون بزرگ‌ترین شراره خود را ساطع کرده است.
این فوران توسط رصدخانه ای که فعالیت های خورشیدی را بررسی میکند ثبت شده است . لازم به ذکر است نام این رصد خانه در منابع فارسی به صورت تحت اللفظی رصد خانه پویا شناسی خورشید نوشته شده است که ترجمه عبارت Solar dynamics observatory است و مخفف آن SDO میباشد.
شراره‌های خورشید درخشش انفجارهایی است که ناشی از لکه های موقتی تاریک و نسبتاً سرد به هم پیوسته در سطح آن است که   میدان  مغناطیسی بسیار قدرتمندی را تولید می‌کند.
دانشمندان شراره ها یا فوران‌های خورشیدی را به سه دسته تقسیم می کنند.
C
M
X
هر گروه ده برابر قدرتمندتر و قوی‌تر از گروهی است که در زیر آن قرار دارد. گروه M ده برابر از شراره های گروه C بزرگ‌تر هستند اما ده برابر از شراره‌های گروه X ضعیف‌تر هستند .
شراره امروز در رده  گروه M بوده و به این ترتیب شراره ی  غول پیکری نبوده  و هدف آن نیز زمین نبوده است.  در این صورت این شراره  هیچ شانسی برای ایجاد شفق های قطبی درپی خروج از تاج خورشیدی را  ندارد.
مقامات ناسا گفته‌اند این طغیان می تواند نشانه ورود خورشید به مرحله فعال‌تر چرخه فعالیت یازده‌ساله خود باشد . اگر این مورد درست باشد ، چرخه کنونی که بنام چرخه خورشیدی ۲۴ است ممکن  است قبلا به پایان رسیده باشد.  دانشمندان کمینه خورشید را شروع چرخه جدید تعیین می‌کنند و آن زمانی است که خورشید کمترین لکه‌ها و کمترین فعالیت را دارد. مقامات رسمی ناسا در رصدخانه پویا شناسی خورشید در مورد ردیابی شراره های خورشید  اعلام کردند، برای فهمیدن این‌که چه زمانی کمینه اتفاق می افتد ، دست‌کم شش ماه رصد لکه‌های خورشیدی  زمان می‌برد به این دلیل که کمینه با کمترین میزان تعداد لکه ها در چرخه تعریف می شود . دانشمندان احتیاج دارند که تعداد لکه ها  را بطور مداوم بررسی کنند و روند صعودی آن‌ها را  ببینند و مشخص کنند چه زمانی لکه‌ها دقیقاً در پایین‌ترین سطح خود قرار دارند. مقامات افزودند این بدین معناست که کمینه خورشید تنها زمانی به‌عنوان مثال قابل‌تشخیص است که اتفاق افتاده باشد و ممکن است بین شش تا دوازده ماه بعد از زمانی که کمینه اتفاق افتاده است تایید شود .
بنابراین با ما باشید، مشاهدات بیشتر به ما  خواهد گفت  که آیا ما در چرخه ۲۵ هستیم یا نه؟
منبع: https://www.space.com/sun-unleashes-biggest-solar-flare-since-2017.html
ترجمه: سرکار خانم مریم اکبرپناه